Free cookie consent management tool by TermsFeed

Virtuální prohlídky domů s EasyHomes

Přinášíme Vám inovativní možnost zažít váš budoucí domov ještě před začátkem výstavby – prostřednictvím virtuální reality (VR). Díky této moderní technologii si můžete udělat jasnou představu o svém budoucím bydlení a s jistotou se rozhodnout ještě před samotnou stavbou.

V EasyHomes si uvědomujeme, jak zásadní je mít jasnou představu o vašem budoucím bydlení. Vizualizace a půdorysy vám sice ukážou, jak bude dům vypadat, ale až 360° VR prohlídka vás přenese do samotného prostoru. Projděte se obývacím pokojem, vnímejte velikost ložnice a prohlédněte si kuchyň z různých úhlů. Virtuální realita vám umožní zažít nejen rozložení jednotlivých místností, ale i proporce a celkový objem domova, což je důležité pro vaše rozhodování.

Naše katalogové domy jsou připraveny k virtuální prohlídce.

Můžete si vybrat z různých modelů, velikostí a stylů, a projít se jimi jako ve skutečnosti. Každý detail, od rozměrů místností až po propojení jednotlivých částí domu, je zobrazen tak, abychom vám poskytli přesnou představu o tom, co od daného domu můžete očekávat.

Individuální architektonické studie ve VR

Kromě katalogových domů nabízíme možnost prohlédnout si ve VR i architektonické studie navržené naším architektonickým oddělením přímo na míru vašim potřebám. Díky VR technologii si můžete projít svůj individuální projekt a ujistit se, že všechny vaše představy a požadavky jsou zcela naplněny.


Vyzkoušejte si 3D vizualizaci, napište nám!