Free cookie consent management tool by TermsFeed

Výkup pozemků

Máte pozemky, které se zprvu tvářily jako skvělá investice, ale nyní pro ně nemáte odpovídající využití? Potřebujete prodat pozemek za výhodnou cenu a co nejrychleji, a proto hledáte solidního kupce? Nevíte, co si počít se zděděnými polnostmi, parcelami nebo kusem louky? Právě pro vás máme rychlé a velmi výhodné řešení!

Rychlý obchod, peníze obratem

Společnost EasyHomes.cz odkoupí vaše pozemky a zbaví vás vašeho břemene. Rychlé a seriozní jednání na úrovni je naší prioritou číslo jedna. Za pozemky nabízíme jen férové ceny podle aktuální situace na trhu. S administrativou a přípravou transakce si nemusíte dělat starosti – zajistíme přípravu smlouvy, veškerý právní servis i úřední jednání a spojené úkony. Na vás bude jen podepsat smlouvu a převzít peníze. Disponujeme dostatečnou finanční hotovostí, proto částku za prodej pozemku vyplácíme ihned při podpisu smlouvy.  

Jaké pozemky vykupujeme

Vykupujeme všechny druhy pozemků. Přednostně máme zájem hlavně o pozemky v územním plánu a stavební parcely, ale rádi od vás odkoupíme i další druhy pozemků, u kterých je ovšem možnost jejich proměny a převedení na stavební pozemky. Máte-li velký pozemek u svého domu nebo zahrady a nepotřebujete jej, kontaktujte nás! 

Staňte se naším partnerem

Jste majitel pozemku, ale prodávat se vám jej tak úplně nechce a spíše se poohlížíte po jeho dobrém využití a zajímavé investiční příležitosti? Staňte se našimi partnery! Vy poskytnete svůj pozemek a my na něm zrealizujeme atraktivní developerský projekt. A jaké konkrétní výhody z toho pro vás plynou? Vaše volné metry čtvereční už nebudou ležet jen tak prázdně a bez užitku a hlavně na tom samozřejmě vyděláte nemalé peníze. Po dokončení tohoto našeho společného projektu si výnos rozdělíme. Získáte odpovídající podíl ze zisku + velice zajímavou provizi. A to už zní jako hodně dobrý plán, ne?  

Pokud vás některá z našich nabídek zaujala, neváhejte a obraťte se nás buď s doplňujícími dotazy pro více informací, nebo rovnou pro sjednání schůzky v naší kanceláři. Těšíme se!

Kam dále pokračovat: katalog dřevostaveb

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se nám!